Τα φιλικά της ΑΕΛΚ και του Αιολικού

Τον Ηρακλή Ψαχνών και την ομάδα του Παο Ρούφ θα αντιμετωπίσουν σε φιλικές αναμετρήσεις η ΑΕΛΚ και ο Αιολικός αντίστοιχα. Στην Καλλονή βαδίζουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League και για το λόγο αυτό φρόντισαν να προγραμματίσουν ακόμα ένα φιλικό αγώνα μέσα στην εβδομάδα.


Αν και αρχικά, υπήρξαν πληροφορίες για φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά για την Κυριακή 9 Οκτώβρη, εν τούτοις οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ ήρθαν σε συμφωνία με τον Ηρακλή Ψαχνών για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Μυτιλήνης, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 17:30.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ:

“Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Καλλονής σας γνωστοποιεί την διεξαγωγή φιλικού αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης στις 17:30 το απόγευμα.”

Ταξιδεύει Αθήνα για φιλικά ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ!
Η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με την ανάγκη για δυνατά φιλικά παιχνίδια ώστε να μονταριστεί η ομάδα και να είναι πανέτοιμη για το φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο, οδηγούν τον Αιολικό στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για δύο σπουδαία ματς.

Αρχικά, η ομάδα του Φώτη Κοκκινέλλη θα τεθεί αντιμέτωπη κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ, ομάδα της Football League 2, σε έναν αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στο Γήπεδο του Ρουφ.

Ο Αιολικός θα επιστρέψει άμεσα στη βάση του, συνεχίζοντας στο νησί τις δυνατές του προπονήσεις και θα επισκεφθεί ξανά την Πρωτεύουσα, δίνοντας ένα ακόμη σημαντικό φιλικό την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον Ελπιδοφόρο στο “Ζηρίνειο” της Κηφισιάς.

Οι άνθρωποι του Αιολικού εξάντλησαν κάθε πιθανό ενδεχόμενο για την πραγματοποίηση ενός φιλικού αγώνα με ομάδα ανώτερης κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μυτιλήνη, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό παρά τις προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ Γλυφάδας, λόγω της διεξαγωγής των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο.

Πηγή: www.sportlesvos.gr